Vaandrager tóch dood

NRC Handelsblad rectificeert het fotobijschrift ‘Nacht van de Poëzie in Utrecht’ waarin sprake was van optredens van Cornelis Vaandrager en Jan Arends. ‘Vaandrager en Arends zijn dood,’ schrijft de krant. Uit hun werk werd voorgedragen door Mustafa Stitou.
Het leek me al zo’n sterk verhaal.

3 gedachtes over “Vaandrager tóch dood

  1. Raar genoeg gaan ze er bij de qualiteitsqourant inmiddels (zie recticatie, heden, op de drie) van uit dat ze wel wijlen Cornelis B.V, bedoelden.

    De dag nadert dat er dagelijks een katern RECTICATIE bij die krant zal worden bijgesloten – en dat dat het enige is wat je nog hoeft te lezen (omdat daar ook de gewipte columnisten hun laatste zinnetje zullen krijgen).

  2. Ho. Ik had gister toevalig wel de primeur over de blamerende recticatie van de qualiteitsqourant (zie mij reactie op Elsschot had minnares). Maar als de auteurs van weblogs hun reacties niet ter harte nemen, wat hebben primeurs dan nog voor zin?

  3. Zeker waar, Pim. Ik had het te druk met de Bijenkorf, daardoor geen tijd gehad om de krant te lezen. Jouw reactie zag ik ook pas later. Zie overigens ook: ‘NRC rectificeert rectificatie’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s