Laten we dat maar doen ja!

Het ging daarnet zachtjes regenen. O jee. Vandaag is het Dunya Festival in het Park bij de Euromast. In de zevenentwintig jaar van het bestaan van dit kleurrijkste wereldfestival van Nederland heeft het Hollandse weer zich vaak van zijn slechtste kant laten zien. Exc3xa9n keer waaide het hele festival bijna weg. Er wordt in de week vxc3xb3xc3xb3r Dunya vaak naar de lucht gekeken.
Gisteren: perfect weer, misschien juist weer iets te heet.
En vandaag: de zon heeft zich nog niet laten zien en even tikte de regen op ons dak.
Waaronder Louise en ik het programma van het RD Podium Cafxc3xa9 voorbereiden, onderdeel van Dunya dat ik vanmiddag ga presenteren. Louise heeft in de afgelopen weken samen met Eric Westerveld een heel leuk programma op poten gezet met gasten als Bonga, Omar Ka, Suzanna Lubrano, Tasha’s World, Marcelo Godoy, Yuli, Jules Deelder en andere Rotterdamse wereldartiesten. Ook is er voorzien in discussie over het podiumaanbod in Rotterdam en over de urban jongerencultuur in onze wereldstad. En wethouder Marco Pastors, die Dunya opent, komt langs. Hij is de man van de allochtonenstop en het hek om de stad. Eens kijken of de vrolijke gemxc3xaaleerdheid van Dunya hem op andere gedachten kan brengen.
Ik vind het heel eervol dat ik ben gevraagd om dit programma aan elkaar te praten. Niet alleen hartstikke leuk om te doen, ik ervaar het ook als een blijk van vertrouwen in mijn kunnen in een moeilijke periode.
Het RD (Rotterdams Dagblad) Podium Cafxc3xa9 begint om twee uur vanmiddag, dus ik mag wel opschieten.

Een gedachte over “Laten we dat maar doen ja!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s