Singing in the rain

En ja hoor, het regende op Dunya. Nou, zeg maar gerust: het goot. Gelukkig was het RD Podium Cafxc3xa9 in een tent, die al snel te klein bleek om aan alle belangstellenden plaats te bieden. Want die kwamen heus niet, in elk geval niet alleen, om te schuilen. Vanaf het begin hadden we een programma dat stond als een huis met als fenomenale afsluiter Omar Ka & The Fula Band. Iedereen begon te dansen. Omar nodigde mij ook uit om te dansen, maar 1. had ik last van mijn poten en 2. ben ik daar veel te verlegen voor. Daar moet ik eerst anderhalf uur over nadenken, flink wat drinken en dan, uiteindelijk, misschien, wie weet… Maar zolang duurde het optreden natuurlijk niet. Ook Marcelo Godoy en zijn band maakten aanstekelijke muziek. Leuke meisjes in het publiek zongen de liedjes mee maar toen ik later de microfoon onder hun neus hield met de vraag waar die over gingen, bleken zxc3xadj weer te verlegen.

Een gedachte over “Singing in the rain

 1. Het Vrije Volk

  Wanneer ik aan het Vrije Volk denkt, dan wordt ik een beetje melacholiek. In de jaren Veertig en Vijftig verslond ik de krant, ondanks dat het een Socialistische krant was en verbonden was met de Partij van de Arbeid/VARA.

  Het Vrije Volk was namelijk zeer leesbaar, boordevol met informatie over allerlei onderwerpen. Eem genot om te lezen.

  De Tour de France bijlagen waren legendarisch. Het water loopt men nu nog in de mond als ik daar aan denkt..

  Ook de krant op 31 december was altijd weer heerlijk om te lezen, ik kon er uren in doorbrengen. Zucht, zucht,zucht!

  Maar helaas, de krant is niet meer.

  Ook het Algemeen Dagblad gaat helaas die kant op. Het was in zijn beginjaren een zeer goede krant. Maar in de afgelopen jaren is de krant snel aan het afzakken. Saai, een zeer ouderwetse lay-out. Terwijl alle week en maandbladen en de televisie allemaal al vele jaren in kleuren verschijnen, gaat het AD nog gewoon door in een vrijwel geheel zwart/wit formaat. Ouderwetser kan het niet! Ook de inhoud van het AD holt achteruit. De krant is bedrijfsblind geworden en voelt absoluut niet meer aan wat de lezers willen.

  Ook de website van het AD is een ramp. Al valt er in het weekend een atoombom op Rotterdam, de AD-website zal het niet opvallen, de krant is met weekend verlof en reageert pas weer op maandag!!!!

  Het zal dan ook niet lang meer duren of ook het AD zal moeten samengaan met andere kanten zoals het Rotterdams Dagblad en de Dordenaar.

  Jammer, maar het is niet anders.

  groeten

  A van der Aa
  journalist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s