Meeuwenplaag

Rotterdam, woensdag – De meeuwen hebben weer toegeslagen, dit keer op de hoek van de Beukelsdijk en de 1ste Virulystraat. De vuilniszakken die daar waren neergezet om te worden opgehaald, waren (zoals op de foto van kwart over acht goed zichtbaar) brutaal opengepikt.

Ik weet niet of meeuwen kunnen ruiken dat er in de zakken iets zit wat ze lekker vinden of dat ze juist maar lukraak huisvuilzakken lek prikken op zoek naar iets van hun gading.Rotzooi maken ze in elk geval, want de vogels nemen niet de moeite om wat ze niet lusten op te ruimen.Meeuwen worden steeds brutaler; ze dringen steeds verder de stad in. Ze vallen nog geen mensen aan, zoals in Hitchcocks The birds.

Een gedachte over “Meeuwenplaag

  1. “Meeuwenplaag” zeggen we. Maar dat zeggen we omdat wij mensen de hoogmoed hebben ons verheven te voelen boven de andere dieren, en ons de wereld toeeigenen ten koste van die andere dieren. Als die dan gewoon doen wat elk normaal dier doet, nl. voedsel zoeken, schreeuwen we moord en brand…. Waarom niet zorgen voor containers op of in de grond zodat meeuwen of andere dieren geen rotzooi kunnen maken!? Overigens maken mensen meer rotzooi wantr die vuilniszakken zijn door mensen neergezet. en de rotzooi op straat is ook niet door door meeuwen of andere dieren neergedonderd! šŸ˜¦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s