Dolle donderdag

Rotterdam, donderdag – Op weg naar De Bijenkorf kwam ik Wim de Boek van Stadsradio tegen. Hij had zijn testeditie van NRC Handelsblad als ochtendkrant op tabloidformaat al opgehaald. ‘Dat wordt een collector’s item,’ wist hij. Bij wijze van afscheid waarschuwde hij voor de alcoholcontrole op de H6.
Het is de eerste van de dolle dwaze dagen van De Bijenkorf.
Wij hebben al meer dan een week voorpret beleefd aan de boekjes met aanbiedingen. Aangezien schrijven schrappen is, gingen we met een mini-boodschappenlijst naar de Coolsingel. Twee tafellampen voor onze nieuwe werktafels op zolder. Een bollamp voor op onze Franse kast. De Oral-B 7500 Professional Care electrische tandenborstel inclusief twee tandenborstels, twee flexisoft opzetborstels, twee interspace opzetborstels en een reisetui normaal €94,99 DDD-prijs €75.
En ik wilde ook nog even kijken naar het digitale cameraatje van Canon.
Inderdaad een leuk ding, lekker klein en toch 4 megapixels. Toch niet gedaan. Het is toch weer €269, en toen ik even mocht proberen merkte ik dat hij, net als de camera in mijn Nokia 6600, niet meteen reageert als je afdrukt. Er zit altijd een fractie verschil tussen het moment van afdrukken en het nemen van de foto.
Wel gekocht: de lampen en de tandenborstel, alleen bleken daar maar twee opzetborstels bij te zitten en geen reisetui. Daarover gebeld, maar ‘dan zal het wel fout in het boekje staan’. Ik mag hem terugbrengen en ik denk dat ik dat ook maar doe, want ik heb een Oral-B 5000 Professional Care gezien bij Trekpleister voor €39,95.
Ook nog de dvd Swimming pool aangeschaft, een film van Franxc3xa7ois Ozon met Charlotte Rampling in de hoofdrol. Dolle Dwaze Dagen-prijs: €12. Toen ik later bij de Free Record Shop binnenliep, zag ik dezelfde dvd in de aanbieding ‘3 voor €33’.
Soms is het elders nxc3xb3g doller en nxc3xb3g dwazer.

Een gedachte over “Dolle donderdag

  1. Dat je ook op Amsterdammers kon stemmen komt omdat Amsterdam Noord (boven het IJ) ook in jullie waterschap ligt. Zij mogen daarom ook stemmen, maar zich natuurlijk ook verkiesbaar stellen. Veel Noordamsterdammers betalen trouwens door deze constructie een dubbele waterschapsbelasting, wat ze onrechtvaardig vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s