Dikkedeur in oorlogstijd

Rotterdam, zaterdag – De Gooi Het Maar In Mijn Pet Show bestaat niet meer. De dikkedeur van Radio Rijnmond en de sponsor, Donner Boeken op de Lijnbaan, tevens de locatie van de wekelijkse live-uitzending, konden het niet eens worden over de hoogte van het sponsorbedrag. Zo heeft de dikkedeur in al zijn wijsheid nu ook het leukste nog bestaande Radio-Rijnmond-programma om zeep geholpen, althans – wat er van De Gooi Het Maar In Mijn Pet Show nog over was.
Het uur dat elke zondag voor de rechtstreekse uitzending werd uitgetrokken, zal wel aan het sportprogramma toevallen. Of misschien biedt Hans van Vliet wel aan om ook dit uur gratis te gaan vullen met nog meer marathonpropaganda.
Donner betaalde op jaarbasis zo’n veertigduizend gulden, later twintigduizend euro voor het programma in ruil voor een audioboard aan het begin van de uitzending en gratis commercials in de reclameblokken.
Enfin.
Ik vond het toch al iets raars hebben dat het programma dat Louise en ik in 1997 samen met Jack Kerklaan en Carrie hebben ontwikkeld en waarvoor ik tot en met 25 januari van dit jaar als eindredacteur verantwoordelijk was, na ons gedwongen vertrek gewoon is voortgezet.
Die dikkedeur van Radio Rijnmond zou een goeie burgemeester in oorlogstijd zijn.

7 gedachtes over “Dikkedeur in oorlogstijd

  1. Ik vind het jammer als het verdwijnt. Ik vond het een leuk programma! Zeker de presentatie was ven die 2 geweldig! Jammer! Hoop dat Carrie wel een ander iets te doen krijgt binnen radio rijnmond. Sport hebben ze zat!

  2. Ik denk dat Liesbeth v.d. Kruijt (hoop dat ik haar naam goed schrijf) toen een goed besluit nam. Ze had geen zin in de kleuterklas van radio rijnmond meer en verdween. Zelfs bij een jubileumuitzending had ze de moed te melden: ik weet weer waarom ik ben weggegaan het kinderachtigheids gehalte is te groot hier. (geen letterlijk citaat!) Hans van Vliet is een te heilig huisje daar …. en er iets over zeggen? Dan word je als luisteraar totaal afgekraakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s