Intussen in Belgixc3xab

Rotterdam, donderdag – Omroepster Geena Lisa van de Vlaamse televiziezender Exc3xa9n zat gisteravond naakt, dat wil zeggen: gebodypaint, voor de camera. Dit omdat ze een weddenschap was aangegaan. Als dertigduizend Belgen zouden stoppen met roken, zou ze aldus uitgedost – als je van uitdossen kunt spreken – haar werk doen. Geena Lisa is al langer actief in de strijd tegen kanker.
Ander medianieuws uit Belgixc3xab: het mobiele telefoonverkeer van journaliste Anne de Graaf van De Morgen is gescreend door een politiedienst die politiediensten controleert. In haar krant had de journaliste in mei vorig jaar geschreven over aanwezingen die justitie had over een mogelijke aanslag in een van de Antwerpse tunnels. Men was vooral benieuwd wie van de Antwerpse politie haar had getipt.
De hoofdredactie van De Morgen, de Vlaamse Vereniging van Beroepsjournalisten en de (Belgische) Raad voor Journalistiek protesteren tegen deze “flagrante schending” van het bronnengeheim van journalisten.

2 gedachtes over “Intussen in Belgixc3xab

  1. Zone 010/ is inderdaad nog niet overal verkrijgbaar maar dat heeft te maken met de aanlevering van displays..Uit vertrouwelijke bron kan ik vermelden dat er binnenkort wel displays verschijnen in de Doelen en Schouwburg.. De Belgische advertenties zijn als overbrugging.. leeg is ook zo leeg. Er werken een aantal commerciele mensen in de buitendienst voor het werven van advertenties. Wellicht hebben ze al last van de concurent NL10 die op 28 (?) februari voor het eerst zou moeten verschijnen..

    Tevens een dom dom foutje kunnen ontdekken: Op de eerste welkomstpagina heeft Zone 010/ het over de verspreiding van het magazine in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Landsmeer.. Wel handig die kopieer- en plak functie op je PC, maar dan wel even de plaatsnamen aanpassen in plaats die van Zone 020/ over te nemen šŸ™‚

  2. Heel moedig, maar ook wel wat naxc3xafef van die omroepster. Waarom zou je blijven stoppen met roken na die blootpresentatie? Overigens is zij wel een heel knappe vrouw, maar borsten heeft zij jammer genoeg niet. Of het zal toch ook maar een heel klein a-cupke zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s