Brrr

La Jouannixc3xa8re, donderdag – Toen ik vanochtend wakker werd, merkte ik het meteen: de verwarming was uit. Daardoor was de temperatuur in huis tot ver onder aangenaam gedaald. Nadere inspectie leerde dat het gas op is. En zaterdag krijgen we pas nieuw, eerder komen ze niet. Smeken mocht niet baten. Zo zitten we dus in de kou. En dat terwijl de winter nog even zijn tanden laat zien, minder dan een maand voordat de lente officieel begint. Hij durft wel, de winter.
Uit de krant begreep ik dat het met het weer hier nogal meevalt. In heel Europa zijn vliegvelden gesloten (geweest), het verkeer kwam tot stilstand en de kinderen in Parijs hadden door de sneeuwval de dag van hun leven.

La Jouannixc3xa8re, vanochtend.

3 gedachtes over “Brrr

  1. Maar men heb toch wel een knapperend haardvuur? Men kan toch gaan sprokkelen dat het 1 aard heeft? En men kan toch warmte zoeken bij mekaar? Of even een gasflesje scoren in een nabijgelegen wat groter dorp? Zippo?

  2. Frank, die verschraling van het aanbod bij AH is inderdaad enorm: zo verkopen ze alle Karvan Cevitan siropen, behalve de bij ons populaire mandarijnensmaak; is de Wiener Melange van het merk Buisman in elke super te koop, behalve bij AH. En dan heb ik het nog niet over de laffe smaak van de Basmatirijst van het AH-huismerk, niet te vreten. Ik koop mijn Basmati (van Silvo) tegenwoordig elders. Het moet niet gekker worden.

    Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s