Abonnee van niet-bestaande krant

Rotterdam, maandag – Op de benbenieuwd-site van de AD/RD/UN/HC-etc. fusiekrant staan abonnees afgebeeld die zich met een bezorgde vraag (‘waar blijft mijn regionieuws?’) tot hun huidige krant hebben gewend. Ze krijgen altijd een geruststellend antwoord. Zo wordt de nieuwe krant niet duurder (wel zeer veel beter): ‘Sterker nog, hij zal zelfs goedkoper zijn!’ belooft AD-hoofdredacteur Jan Bonjer.
Onderin de portretfoto’s van de krantenlezers (laten we er maar op vertrouwen dat er geen gebruik gemaakt is van een modellenbureau) staat hoe ze heten en hoe lang ze al zijn geabonneerd.
Toke van Brakel is al abonnee van het Rotterdams Dagblad sinds 1985.
Huh!?
Het eerste nummer van het Rotterdams Dagblad verscheen op 2 april 1991.

4 gedachtes over “Abonnee van niet-bestaande krant

  1. Dat is dan een abonnee minder voor aaa deee schuine streep. Toke fungeert namelijk ook in de ben benieuwd campagne van De Dordtenaar. Ook haar vader speelt een hoofdrol in de Dordtse variant.

  2. Het is wat minder spannend dan het lijkt. Er is op de website bij plaatsing van de campagnebeelden (de campagne loopt in de betrokken titels) een foutieve tekst ingevoerd bij Toke van Brakel. Toke was en is abonnee van De Dordtenaar (inderdaad sinds 1985) en niet van het Rotterdams Dagblad. Deze fout is ondertussen op de website gecorrigeerd.

    Gijs Pelser
    AMG/Wegener.

  3. Deze RD abonnee heeft haar abonnement opgezegd, ondanks alle geslijm en beloftes bij een belachelijk idioot telefoontje. Te zot dat idiote we veranderen alles maar we willen toch dat je blijft, draaikont gedrag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s