Nieuwe AD-site is er al

Rotterdam, woensdag – Sinds vandaag, een dag voordat de nieuwe krant verschijnt, is de nieuwe site van het AD in de lucht. Wat voorlopig opvalt is dat het laden nogal wat geduld vraagt, maar dat kan de nieuwigheid zijn. Een verbetering is dat ad.nl nu ook actueel nieuws geeft.

UPDATE 13.20 UUR
Tik haagschecourant.nl in en je gaat automatisch naar de AD-site. Hetzelfde gebeurt als je utrechtsnieuwsblad.nl invoert. De site van het Rotterdams Dagblad (straks even het allerlaatste nummer halen) geeft nog wel sjoege, maar is helemaal leeggehaald (zie hiernaast).

Een site adrivierenland.nl bestaat niet en rivierenland.nl is een toeristische site voor het zuidelijk deel van de provincie Gelderland. Groenehart.nl geeft dit beeld:

Maar adgroenehart.nl brengt je weer op de AD-site, nu met nieuwsberichten uit het Groene Hart in plaats van Rotterdam, Den Haag, Utrecht etc.

UPDATE 14.51 UUR
Inmiddels klikt het adres rotterdamsdagblad.nl ook automatisch door naar ad.nl. Daarmee is aan het zelfstandig bestaan van het Rotterdams Dagblad niet alleen als papieren krant maar ook op het wereldwijde web definitief een einde gekomen.

Een gedachte over “Nieuwe AD-site is er al

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s