Er gaat wel eens iets mis

Rotterdam, dinsdag – Oeps! In de (Amsterdamse) Metro staat het interview met Rick de Leeuw zonder de correctie die ik gisteravond nog heb doorgegeven. Ik was te laat, het verhaal was al opgemaakt en al. Ik citeerde Rick: ‘Mijn vader was een fan van Rod Stewart.’ In de tekst die hij mij terugstuurde, was het geworden: ‘Wim van Hanegem was een fan van Rod Stewart.’ Ik had toch echt ‘mijn vader’ verstaan, maar nu ik het weet, hxc3xb3xc3xb3r ik Rick op het bandje ook ‘Wim van Hanegem’ zeggen. Het is nogal een verschil: ‘mijn vader’ of ‘Wim van Hanegem’ (tenzij Wim van Hanegem je vader is natuurlijk).
Maar goed, of liever gezegd: niet goed, vanochtend staat dus in de krant dat de vader van Rick de Leeuw fan van Rod Stewart was en dat dus ook Rick de Leeuw fan van Rod Stewart was.
Nee, Wim van Hanegem was fan van Rod Stewart en dus ook Rick de Leeuw, zelfs in de tijd dat hij muziek iets vond voor mensen die niet voetbalden en toch ook hun tijd moesten zien door te komen.

Een gedachte over “Er gaat wel eens iets mis

  1. Bij deze toch gerectificeerd!

    Hoewel het natuurlijk wel belangrijk is om de naam van Wim van Hanegem te vermelden in de Amsterdamse Metro. In het kader van ontwikkelingshulp 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s