De bernache is er

La Jouannixc3xa8re, donderdag – ‘La bernache est arrivxc3xa9’ lees je hier en daar op de ruit van een bar. Bernache? Wat kan dat wel wezen? Het blijkt de most van pas geperste druiven, ongeveer een week oud, op natuurlijke wijze gefermenteerd en versterkt met een ietsje alcohol. Het ziet er melkachtig uit maar dan met de kleur van jus d’orange.Het smaakt onverwacht zoet, eerder als een cocktail dan als beginnende wijn.En dat voor xc3xa9xc3xa9n euro per glas. Iets zegt me trouwens dat je het ook bij xc3xa9xc3xa9n glas moet houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s