Meer Wegener-kranten in AD

Rotterdam, dinsdag – Wegener gaat zijn regionale kranten in de nabije toekomst uitbrengen op tabloid, het formaat waarop de Wegener-kranten die opgingen in het AD al sinds 1 september verschijnen. Er zullen banen verdwijnen en sommige werkzaamheden, ook redactionele, zullen voortaan op een centrale locatie worden verricht.
Het is dus niet zo’n rare gedachte dat Brabants Dagblad, BN/De Stem, De Gelderlander, de Stentor, De Twentsche Courant Tubantia, Eindhovens Dagblad en Provinciale Zeeuwse Courant op termijn hun zelfstandigheid zullen verliezen.
Het is zelfs geen rare gedachte dat deze titels zich zullen aansluiten bij de AD/Fusiekrant. Let maar op!

3 gedachtes over “Meer Wegener-kranten in AD

  1. Oh gruwel. Het doet mij als ras-Utrechtse al zo’n pijn dat mijn/onze ruim 100 jaar oude krant verkwanseld is aan het AD. Het is een gedrocht geworden waarin het regionale nieuws van ondergeschikt belang geworden is. Ik heb er precies helemaal niets meer mee. Hopelijk blijft dit de lezers van andere regiokranten bespaard.

  2. Ik hoor toch dat er lezers zijn die blij zijn met de nieuwe krant. Na het sportkatern al het regionieuws. Zo overzichtelijk als wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s