Losse eindjes

Rotterdam, vrijdag – Dit zijn de dagen van de losse eindjes. Nog even dit, nog even dat.
Ziektekostenpolissen vergelijken bijvoorbeeld omdat het ‘zorgverzekeringsstelsel’ verandert. Maar ik ben nu al de draad kwijt. Heb offertes aangevraagd, vergelijkingssites bezocht – en ik zie door de bomen het bos niet meer. Daarom denk ik maar dat ik het advies van de NVJ volg, krijg ik nog korting ook!
Ik heb ook eerlijk gezegd helemaal geen zin om me er in te verdiepen. Als je het goed wilt doen, ben je zo een paar uur verder en de dagen zxc3xadjn al zo kort.
Vrijemarktwerking – ik vind het allemaal leuk en aardig, maar ik geloof niet dat iemand er wijzer van wordt.
Wat je aan de ene kant minder kwijt bent, wordt je aan de andere kant wel weer afhandig gemaakt.
Dan nog: oliebollen bestellen, vuurwerk kopen, rekeningen uitschrijven, rekeningen betalen, de kerstkaarten schrijven – een klusje dat elk jaar tot na de deadline blijft liggen – en de riem ruilen die ik van Louise kreeg maar die wegens mijn aanhoudende afvalligheid te groot is gebleken.
En dat terwijl ik het liefst in bed zou kruipen met het Verzameld werk van Willem Elsschot – wat me eraan doet denken dat ik ook nog mijn jaarlijstjes moet maken.

3 gedachtes over “Losse eindjes

  1. Willem E. is een (geweldig), een al dan niet vette oliebol is twee, door de ziektekostenbomen het bos niet meer zien is drie en juist ja wat is vier denken aan de (digitale) terugkeer van Het Vrije Volk in deeledities…

  2. Ach, ja. Oliebollenjournalistiek van een ooit gezaghebbende krant die maar niet de grootste van het land kan worden. En dan heb je zo’n scoop om je te kunnen profileren. Proficiat AD, eindelijk weer ‘ns in het brandpunt van de belangstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s