Ex in de krant

Rotterdam, vrijdag – De sigarenwinkel waar ik de kranten kocht voor de studenten van het journalistiek practicum, had vanochtend in plaats van AD/Rotterdams Dagblad AD/De Dordtenaar gekregen. ‘Ik heb er over gebeld en ze zeiden dat ze misschien nog de goede krant komen brengen,’ zei de aardige mevrouw die me hielp. Maar daar kon ik niet op wachten.

In ons lokaal in gebouw M bladerde ik door het katern Drechtsteden Dichtbij. De Vriesestraat krijgt een nieuwe bestrating van Chinese keitjes. Uit de putten van de Burgemeester De Raadtsingel kwam bij de eerste regenbui sinds weken sop naar boven.

Allemaal dingen die me waren ontgaan als ik niet per ongeluk AD/De Dordtenaar had moeten kopen.

Hé, dat lijkt W. wel, mijn ex, dacht ik bij een foto op een linkerpagina, maar toen ik beter keek zag ik dat het heel iemand anders was.

Ik gooide het sportkatern opzij dat zo hinderlijk in het hart van de krant ligt en bladerde verder. Toen zag ik op een rechterpagina een foto waar mijn ex wél op stond! Is dat niet wonderlijk?

Een gedachte over “Ex in de krant

  1. Wat een fantastische foto’s maak je toch elke keer weer! Ook de bouwputkijker en de springende meisjes zijn mooi vastgelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s