Ervaringen met de Experiabox

Ja, ik blxc3xadjf een beetje resetten!

Rotterdam, dinsdag – Zojuist weer eens zesendertig minuten aan de servicelijn van planet.nl gezeten en dus weer xe2x82xac 3,60 verder. Mijn draadloze internetverbinding viel steeds weg. Minstens tien keer heb ik de Experiabox gereset, maar na kortere of langere tijd kwam toch de mededeling dat er geen verbinding was.

Gelukkig trof ik dit keer een aardige medewerker, dit in tegenstelling tot de vorige keer dat ik het in mijn hoofd had gehaald om de servicelijn te bellen. Toen omdat ons tweede telefoonnummer sinds we InternetPlusBellen hebben niet werkte. Nog steeds niet, trouwens.
Misschien had ik het gewoon bij onze ISDN/ADSL-aansluiting moeten houden. Maar ja, gezwicht voor het vooruitzicht maandelijks een tientje te besparen…
Enfin, die geduldige medewerker loste het probleem in twintig minuten op, de rest van de tijd had ik zitten wachten.
Nu moet ik eigenlijk ook UPC bellen omdat hun Mediabox – we hebben verdorie tegenwoordig een huis vol boxen – voortdurend hapert. ‘Dan moet u de stekker uit het stopcontact halen, even wachten en hem er weer in doen,’ had ik al eens als advies gekregen.
Ja, hallo, dit is 2006!
Waarom werkt dat spul niet gewoon?
Dit jaar al een dvd-recorder naar de gallemiezen (laatje gaat niet meer open, zit nog een schijfje in), van mijn digitale fotocamera ging het schermpje kapot (repareren is duurder dan het apparaat), desktop staat er nog steeds gecrasht bij (derde keer dit jaar, van de pc-dokter nooit meer iets gehoord), externe harde schijf moest worden vervangen en nu dus dat gedoe met die boxen met hun stompzinnige namen.

Rohrsach Het schermpje van mijn HP R707 vertoont sinds enige tijd een soort rorsachtest. Ik zie er een stuk van een vleermuis in. Benieuwd wat dat zegt over mijn geestelijke volksgezondheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s