Moest u ook doen!

Ik_stem_wouter

Rotterdam, woensdag – Een verstandig mens kan vandaag maar xc3xa9xc3xa9n ding doen: zijn stem uitbrengen op de PvdA. Dat is dan ook precies wat ik ga doen. Ik ben Balkenende zat, ik walg van Verdonk. Nooit eerder heb ik me ervoor geschaamd om Nederlander te zijn: de drie (!) kabinetten-Balkenende hebben dat in vier (!) jaar tijd toch mooi voor elkaar gekregen.
Daarom grijp ik nu de kans. Het is tijd om de wurgende erfenis van Fortuyn af te schudden en te kiezen voor een beleid dat niet uitsluitend ten goede komt van mensen die het goed voor elkaar hebben en die bang zijn dat anderen die het minder hebben getroffen van hun welvaart meegenieten.
Weg met de egoxc3xafsten en de schijtebroeken!

4 gedachtes over “Moest u ook doen!

  1. Nee! Als je dan toch echt sociaal wilt stemmen stem je natuurlijk SP. De PvdA zal je anders straks ook alleen maar teleurstellen.

  2. ik ben zwevend naar het stembureau gelopen, nog 10 minuten voor de deur staan treuzelen, en toch maar strategisch pvda gestemd: aleid wolfsen. t heb weinig geholpen šŸ˜¦

  3. @Michel: SP is niet sociaal maar socialistisch. Vaak verward, maar GROOT verschil. Als je even terug kijkt in de geschiedenis wat socialistisch betekent is de SP dus a-sociaal. Een socialistische maatschappij kan alleen met harde hand (dictatuur, onderdrukking) in stand worden gehouden en is te allen tijde gedoemd te mislukken. Kijk wat ‘a-sociaal’ beleid (volgens SP en ‘links’ dan) in Estland heeft bereikt, en denk dan nog eens na op wie je had moeten stemmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s