Bob Dylan blijft dj

DylanRotterdam, donderdag – Toen hij eraan begon, heeft Bob Dylan gezegd dat hij vijftig afleveringen zou maken van Theme Time Radio Hour, zijn wekelijkse muziekprogramma op XM Satellite Radio. Gisteren was die vijftigste uitzending, twee delen lang, gewijd aan het fenomeen dat wij de grote schoonmaak noemen en dat in Amerika spring cleaning heet.

Andere thema’s die het afgelopen jaar de revue passeerden, zijn de dood, vader, moeder, drinken, treinen, Tennessee, New York, Texas, school, wapens en bloemen.

Uit de rijke geschiedenis van de Amerikaanse populaire muziek draait Bob Dylan plaatjes die aansluiten op het thema van de week. De shows zijn doorspekt met anecdoten over artiesten voor wie Dylan zijn bewondering niet onder stoelen of banken steekt. Ook maakt Bob wel eens een grapje waar hij dan op onnavolgbare wijze om moet lachen.

Gelukkig maakte XM Satellite Radio gisteren bekend dat Bob Dylan een tweede seizoen als dj aan de zender verbonden blijft.

Op 26 mei, twee dagen na Dylans zesenzestigste verjaardag, begint XM met de marathonuitzending van alle Theme Time Radio Hours achter elkaar. Hier zijn alle vijftig afleveringen totnogtoe te downloaden, maar vraag me niet of dat helemaal legaal is.

3 gedachtes over “Bob Dylan blijft dj

  1. hoorde dat de band niet goed was maar vond juist dat er goed gebruik werd gemaakt van een goede , zware combi , die het heel goed deed in het genre.
    Aaangezien de gemiddelde leeftijd behoorlijk weerd gedrukt door ondermeer mijn dochter van 22 (jaar) werd het een waar ‘Bobdfest’

  2. hoorde dat de band niet goed was maar vond juist dat er goed gebruik werd gemaakt van een goede , zware combi , die het heel goed deed in het genre.
    Aaangezien de gemiddelde leeftijd behoorlijk weerd gedrukt door ondermeer mijn dochter van 22 (jaar) werd het een waar ‘Bobdfest’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s