Snoop Dogg te gast bij Willie Nelson

Rotterdam, dinsdag – Opnieuw  ‘a first’ voor mij: gisteravond voor het eerst naar een concert van Willie Nelson geweest. Hij speelde in De Melkweg in Amsterdam. Mijn muziekvrinden hadden er al maanden de kaartjes voor in huis, maar omdat een van hen in het buitenland verkeerde, mocht ik in zijn plaats mee in de rol van het leergierige neefje.
In tegenstelling tot genoemde vrienden ben ik geen groot fan van Willie Nelson. Ik vind zijn stem niet altijd even prettig en van mijn vooronderstelling dat zijn repertoire nogal brokkelig is, vormde het concert van gisteravond de bevestiging. Soms scheerde hij met zijn kleine band gevaarlijk dicht langs de afgrond van de easy listening om vervolgens nauwelijks de valkuil van het vogeltjesdans-genre te ontwijken.
Daar staat tegenover dat ik veel van de liedjes die hij zong kende. Met zijn bijna vijfenzeventig jaar (volgens de ene bron is hij geboren op 29 april, volgens de andere op 30 april – maar in elk geval in 1933) staat hij natuurlijk aan het hoofd van een gigantisch oeuvre.
Hij stond zo’n twee uur onvermoeibaar op het podium en bezorgde het aan zijn lippen hangende publiek een verrassing door Snoop Dogg als gast te laten opdraven:

Een gedachte over “Snoop Dogg te gast bij Willie Nelson

  1. Hé, gaaf die berg. Zou ik daar een huisje neer kunnen zetten? Want met die 10 meter (grappig hoe een mens vooral de allerergste voorspellingen onthoudt) water van Al Gore ben ik niet gerust op een terpje van 6 meter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s