I feel good

Rotterdam, dinsdag – Dankzij The New York Times voel ik me happy vanochtend, of preciezer: dankzij een zekere Matt Harding. De website van de krant opent met een verhaal over het filmpje Dancing dat hij twee weken geleden op YouTube zette en dat intussen meer dan vier miljoen keer is bekeken.
En wat heeft dat filmpje van vierenhalve minuut dan te bieden? De dansende Matt Harding tegen steeds een andere achtergrond.
Een paar seconden danst hij in Australixc3xab, dan zie je het Atomium in Brussel achter hem, vervolgens is hij op Madagascar, dan weer in New York, in Washington, in de gedemilitariseerde zone tussen de Korea’s, op Papoea Nieuw-Guinea, ja, zelfs zie je hem dansen in een vuurrood bollenveld in Lisse. Vaak danst hij alleen, maar ook temidden van kleurrijke gezelschappen zoals in India en op een Amsterdamse brug.
Trouwens: is het dansen wat hij doet? Maar dat maakt ook niet uit. Er gaat zo’n bijna onwereldse blijheid van dit filmpje uit dat het moeilijk is om je daaraan te onttrekken. En dus: ja, mij heeft Matt Harding vanochtend blij gemaakt.

2 gedachtes over “I feel good

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s