Toch weg bij Microsoft

Rotterdam, zaterdag – Het probleem met Microsoft is opgelost. Na wat heen-en-weer-gemail heb ik mijn abonnement kunnen opzeggen. De vraag blijft natuurlijk waarom het zo ingewikkeld moet. Het gaat maar om xe2x82xac 19,90, maar als Microsoft duizend abonnees heeft zoals ik die nauwelijks gebruik maken van hotmail en wel hebben betaald voor extra opslagruimte, levert dat het bedrijf al bijna twintigduizend euro op jaarbasis op waarvoor het niets hoeft te doen. En natuurlijk heeft Microsoft wereldwijd niet duizend van die abonnees, maar misschien wel een miljoen. Of miljoenen. Het goededoelenwerk van supermiljardair Bill Gates moet ergens van worden betaald.
Maar goed, niet meer van mijn centen dus. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat een en ander correct werd afgehandeld, zij het dus na het schoppen van de nodige trammelant.

Een gedachte over “Toch weg bij Microsoft

  1. Geachte, hoe kom ik van Uw abonnement op Windows Live Hotmail Plus af? ik begrijp er niets van vorig jaar hebben ze mij er al ingeluist en nu weer, ik heb er vorig jaar zeker een dag ingestoken en dacht dat het geannuleerd was. ik wordt er gek van?
    help Arthur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s