'Nieuw' Dylan-album te beluisteren op internet

Bob_dylan_in_concertRotterdam, dinsdag – Nadat eerder al twee nummers gratis konden worden gedownload, is nu het hele nieuwe album van Bob Dylan, Tell Tale Signs, dat pas volgende week in de winkels ligt, op internet te beluisteren. Met een handig programmaatje als WireTap Studio is alles nog vast te leggen ook: kan het zo je iPod in.
Op dat nieuwe valt overigens wel iets af te dingen. Tell Tale Signs verschijnt als deel 8 van de Bootleg Series. Daarin zijn in de afgelopen jaren mooie verzamelingen en live-concerten uitgebracht die wel of niet in het bootlegcircuit van hand tot hand gingen. Je zou de Bootleg Series officixc3xable bootlegs kunnen noemen als dat geen contradictio in terminis was. Hoe dan ook, Columbia zal er nooit in slagen om alles wat er van Dylan niet-officieel circuleert te ‘legaliseren’. Daarvoor is er eenvoudig te veel op de markt. Zelfs de grootste hardcore Dylanfans zullen niet alles willen hebben.
Op Tell Tale Signs opnamen die overbleven van Oh Mercy, Time Out of Mind, Love and Theft en Modern Times, sommige nooit eerder uitgebracht, andere in een andere versie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s