Ja tegen Job

<!– /* Font Definitions */@font-face {font-family:"Times New Roman"; panose-1:0 2 2 6 3 5 4 5 2 3; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:50331648 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:NL;}table.MsoNormalTable {mso-style-parent:""; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}–>

Rotterdam, vrijdag xe2x80″xe2x80x98Het is een teken van beschaving om mensen met minder talent of mindermogelijkheden net zo goed bij de samenleving te houden als mensen die het indat opzicht gemakkelijker hebben, zoals het een teken van beschaving is ommensen met andere opvattingen te respecteren en niet uit te sluiten, zolang zijzich maar binnen onze rechtsstaat bewegen. Dat is werkelijke vrijheid.xe2x80x99

Ik hoorde dat vanmiddagJob Cohen zeggen en ik dacht: xe2x80x98Hexe2x80x99s my man.xe2x80x99

Beschaving xe2x80″ langgeleden dat we dat woord in politieke context hebben gehoord. Al bijna eendecennium hebben in de Nederlandse politiek onderbuikgevoelens geprevaleerd.

Ik vind het een tekenvan beschaving dat ik niet voortdurend met andermans onderbuikgevoelens wordgeconfronteerd.

Beschaving is ietsanders dan de normen en waarden waar Balkenende altijd de mond van vol heeft.Achter normen en waarden verschuilen zich bange mensen. Normen en waardenworden je opgelegd, beschaving komt uit jezelf.

Ik zeg ja tegen JobCohen.

Een gedachte over “Ja tegen Job

  1. Uw verslaggever verwelkomt Job Cohen als de gewenste bruggenbouwer in Den Haag. Onder vrienden is die eigenschap een aangename bijkomstigheid. Maar geachte journalist, u weet kennelijk niet dat dit niet geldt voor aanhangers van een boek, die alle andersdenken in de wereld haat en met moord bedreigd. Dit boek, dat volgens moslims onveranderlijk en van eeuwige waarde is, moet u vooral eens lezen, en dan uw mening geven over een Joodse politicus, die toch heel goed zou moeten weten, dat in de geschiedenis moslims sinds Mohammed’s persoonlijke bekeringsoorlog clans van duizenden Joden hebben uitgemoord, beroofd en als slaven met vrouwen en kinderen hebben verkocht. Dr. Koenraad Elst (Be)geeft in zijn werk Islam voor ongelovigen, een resumxc3xa9 van de bekeringsoorlogen en moordpartijen in de wereld als gevolg van bekeringsdoelen. Die getallen overtreffen de holocaust. Job Cohen? Nee, Nee, Nee,……In islamlanden wordt er met andersdenkenden geen thee gedronken. Cohen is meer een Chamberlain en dus een gevaarlijke dhimmy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s