Terug in het hok

HVV link QR ZOU ER IEMAND zijn die werkelijk gelooft dat het CDA de onderhandelingen met de VVD en de PVV zou hebben afgebroken? Zelden heeft het CDA zo schaamteloos laten zien dat het de top van de partij uitsluitend om de macht gaat. Dat bij sommigen het geweten opspeelt, wordt gebagatelliseerd en wie blijft volharden in zijn twijfel wordt onder zware druk gezet. Zo sluit men (=Verhagen, Bleker?) met harde hand de rijen.

Het is ontluisterend dat het CDA liever regeert met gedoogsteun van de duivel dan de schijn op te houden een fatsoenlijke, godvrezende partij te zijn.

De vraag is hoe de andere betrokken partijen dit zullen opvatten. Er hoeft maar een dissident op te staan in de fractie van het CDA of het minderheidskabinet is zijn meerderheidssteun in de Tweede Kamer kwijt. Klink, Koppejan en Ferrier hebben zich kennelijk in hun hok laten terugsturen, maar hoelang houden zij het vol om in stilte te mokken? Krijgt Nederland straks een kabinet dat bij de eerste de beste gelegenheid instort als een kaartenhuis?

5 gedachtes over “Terug in het hok

  1. Veel mysterieuzer is dat bij deze en gene het geweten even spontaan weer ophoudt met opspelen! Ik heb het geweten, maar ik ben het vergeten? Een vorm van godsdienstgekte? De KGB hield z’n klanten ook altijd dagenlang wakker en kon de bekentenissen daarna naar hartelust aftappen. Zoiets.

  2. De PVV is voor vernieuwing en afschaffen van allerlei extra’s als o.a.wachtgeld.Salaris v/d politicie kan ook met 50% naar beneden, dan hou je de echte over.

  3. kabinet stort in, hoi hoi hoera want dan komen er verkiezingen, en da, wie wordt de grootste en dat is dan allemaal te danken aan de aandacht geile dissidenten en toekomstige dwarsliggers, dus………….

  4. Ben ik -bijna – van overtuigd. Deze coalitie houdt het mijns inziens ook niet zo lang vol. Het zit gewoon onderhuids te broeden. Ja, wij hebben in Nederland ook al dissidenten. Is Verhagen daar ook mee bekend? CDA wil en zal de baas blijven spelen, dat zulks niet altijd of niet meer mogelijk is, beseffen de CDA mensjes kennelijk niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s