Toch leuk

Rotterdam, zaterdag – Toch bezet op 1 november: ineens lukte het wel om er doorheen te komen en zodoende heb ik ineens twee kaarten voor het concert van Ray Davies.

Ik moet er bij zeggen dat ik deze poging deed op mijn MacBook, de eerdere, mislukte pogingen deed ik op mijn iMac. Beide apparaten werken via hetzelfde netwerk, maar de iMac heeft de laatste tijd wel eens kuren. Op die machine loopt Firefox soms vast of krijg ik een foutmelding over een vastgelopen script. Dat was nu niet het geval, maar als ik het boekingssysteem van Koninklijk Theater Carre (met accent aigue) ten onrechte heb beschimpt: excuus.

5 gedachtes over “Toch leuk

  1. Veel mysterieuzer is dat bij deze en gene het geweten even spontaan weer ophoudt met opspelen! Ik heb het geweten, maar ik ben het vergeten? Een vorm van godsdienstgekte? De KGB hield z’n klanten ook altijd dagenlang wakker en kon de bekentenissen daarna naar hartelust aftappen. Zoiets.

  2. De PVV is voor vernieuwing en afschaffen van allerlei extra’s als o.a.wachtgeld.Salaris v/d politicie kan ook met 50% naar beneden, dan hou je de echte over.

  3. kabinet stort in, hoi hoi hoera want dan komen er verkiezingen, en da, wie wordt de grootste en dat is dan allemaal te danken aan de aandacht geile dissidenten en toekomstige dwarsliggers, dus………….

  4. Ben ik -bijna – van overtuigd. Deze coalitie houdt het mijns inziens ook niet zo lang vol. Het zit gewoon onderhuids te broeden. Ja, wij hebben in Nederland ook al dissidenten. Is Verhagen daar ook mee bekend? CDA wil en zal de baas blijven spelen, dat zulks niet altijd of niet meer mogelijk is, beseffen de CDA mensjes kennelijk niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s