Rare spam

Rotterdam, donderdag – ‘Bij ons, uw gezondheid! Wat zal gebruik maken van al onze geneesmiddelen enthousiasme. Onze prijzen ook!’ Dat schrijft mij een zekere Tyree in een mailbericht met als onderwerp:’De beste Manier De macht Aanzienlijk te Vergroten’. Het bericht besluit met de aansporing: ‘We hebben de juiste oplossing, neem een kijkje op onze producten!’

Je zou dan een link verwachten naar de paginawaarop die producten worden getoond (nooit aanklikken natuurlijk, links in ditsoort mail), maar nee, niets. Wie zijn die wij dan, bij wie, uw gezondheid!?

Van een Lara kreeg ik een bericht met deze inhoud: ‘Uw Qualtitats drugs comfort van hun huis op orde te dagen per week de klok rond. Bestel nu zonder risico. Tijd en iets voor uw gezondheid. Bij ons zijn engemakkelijk te worden weer gezond. Met klanten te herhalen om van generiekemedicijnen tegen lage kosten.’

Bovendit bericht stond: ‘Wat te doen met Betrekking en onze Apotheek’.Geen idee.

Zou ik al Qualtitatsdrugs willen bestellen, het mailtje geeft geen aanwijzing hoe en waar dat tedoen. Misschien door te replyen naar de afzender.

Maar wie zou dat doen? Met andere woorden: wat is het nut van deze onzinnige spam?

2 gedachtes over “Rare spam

  1. Omdat ik een Mac heb, kan ik eventueel wel aanwezige links in dergelijke mails ongestraft aanklikken en de vraag (mede op gezag van buitenlandse blogs als Huffington e.d.) beantwoorden. Het nut voor de verzender(s) is de verkoop van uit lactose in elkaar geflanste neppotentie(de macht!)bevorderende middelen. En zo onzinnig is het niet, want het bereik van deze spam is enorm, en de wereldwijde omzet van deze zooi loopt in de honderden miljoenen. En niemand doet er wat aan, want er moeten oorlogen worden gevoerd, illegalen worden doodgepest, en dierenpolities uit de grond worden gestampt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s