Dat was xc3xa9xc3xa9n

La Jouannixc3xa8re, woensdag – We hebben hem. Of is het een andere? Ik dacht dat de muis die ik maandag bij aankomst achter de pot met pollepels zag wegschieten donkerder was. Dus misschien zitten er meer. Misschien opereerde deze muis alleen en leek hij donkerder omdat het donker was. Voor alle zekerheid staan er nog een paar muizenvallen klaar.Deze muis kwam op een stukje kaas af. Boerenkaas uit Gelderland, van de kaasboer in de Jonker Fransstraat.Heerlijke, dure kaas – geef hem eens ongelijk.Maar hij at alles. Gisterochtend bleek dat hij de zak met chips (naturel: paprikachips kennen ze hier niet) had aangevreten, en behalve aan de bekleding van de zitbank heeft hij zich ook tegoedgedaan aan de ovenwant.We durven nu geen eten buiten de koelkast te laten staan en als we gegeten hebben, wassen we meteen af.De muis heb ik het land op geslingerd, misschien heeft een vogel er nog iets aan, of een vos.

12 gedachtes over “Dat was xc3xa9xc3xa9n

 1. We begrijpen maar niet dat je die muis niet gewoon zijn gang laat gaan.. nu rijst natuurlijk de vraag of je ook een voorstander van abortus bent.

 2. DIERENBEUL wat zijn jullie sneu.
  zo’n beestje moet toch ook eten en wat Rejiita zegt jullie kunnen ook een val kopen dat et beestje ook in leven blijft !!!!

 3. ik vind dit heel erg!!
  het is niet omdat je met muizen zit dat je ze moet DOOD doen.
  ik vind dit echt zielig voor die beestjes!! 😮

 4. Pfff, al die zogenaamde dierenvrienden hebben zeker nog nooit zelf last van muizen gehad? Ik heb zelf een fuikval, daar zijn ze tot drie keer toe uit ontsnapt.. En ik ben de hele nacht wakker geweest door dat geknaag, gegraaf en gepiep.. Ik heb vandaag ook maar een lading gif gekocht en andere vallen..

  Die ene die uit de val ontsnapte heb ik trouwens opgezogen met de stofzuiger.. Die van vandaag was daar iets te snel voor..

 5. Echt wat een treurige mensen die dit lezen. Muizen zijn vies, zitten vol met vlooien en ziektes en poepen en plassen overal. Zo werkt het nu eenmaal in de normale wereld, plaagdieren worden dan afgemaakt.

  Stelletje aanstellers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s