Niets veranderd

Rotterdam, vrijdag – xe2x80x98Waar is de kist?xe2x80x99 zeiWillem Kloppert. Als oud-collegaxe2x80x99s van Het Vrije Volk bijeen zijn, is dat meestalomdat er iemand wordt begraven.
Het Vrije Volk zelf is albijna zestien jaar dood.
Gisteren was er een bijeenkomstzonder treurige aanleiding xe2x80″ weer eens iets heel anders. Wat dan de aanleidingwel was? Geen idee.
Iedereen ouder geworden, datwel, maar verder alles als vanouds, vooral het innemen dat later, eveneens alsvanouds, door een select groepje werd voortgezet in De Schouw. Hier leek detijd stilgezet: het had zo kunnen doorgaan voor een avond in, pakweg, 1977 toenwe dertig jaar jonger waren en de wereld nog te verbeteren leek. Het zou meniet hebben verbaasd als ineens Herman Wigbold was komen binnenwandelen.
Ook al dood.
Het eindevan de avond staat me niet meer helder voor de geest. In elk geval heb ik dezeefdruk van Teo Gootjes die iedereen meekreeg in De Schouw aan de kapstok latenhangen. Die ligt nu op me te wachten. Moet ik er van de week nxc3xb3g een keernaartoe.

3 gedachtes over “Niets veranderd

  1. Moonen wordt morgen (woensdag) om half tien begraven op begraafplaats Crooswijk, Kerklaan 1-5. Komt gerust want het zal niet druk worden.

  2. Ja maar de fuk! Godverdegodver. Iedereen ken mij bellen, mailen, vinden, erheen surfen wotever – en niemand laat mij weten dat het is! Terwijl ik indien aanwezig nog steeds in De Schouw had gehangen. Want alleen dan hoef je niet steeds terug.

    Als dit zo doorgaat met mij dan kom ik de volgende keer weer niet. Troela’s!

  3. Ja maar de fuk! Godverdegodver. Iedereen ken mij bellen, mailen, vinden, erheen surfen wotever – en niemand laat mij weten dat het is! Terwijl ik indien aanwezig nog steeds in De Schouw had gehangen. Want alleen dan hoef je niet steeds terug.

    Als dit zo doorgaat met mij dan kom ik de volgende keer weer niet. Troela’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s