Ik zie een ster

L1040432_2

New York, woensdag xe2x80″ Iedereen heeft recht op zijn eigen waanzin. Zoals ik eerder meldde is het holiday season hier in volle hevigheid losgebarsten. De enorme kerstboom bij Rockefeller Center staat al rechtop, de warenhuizen gaan bedolven onder kerstversieringen in groen, wit en rood en op straat staan bell ringers namens het Leger des Heils goed te doen xe2x80″ bepaald niet in stilte zoals hun naam al aangeeft. Hier en daar klinken kerstliedjes.
Is er geen vakbond die daartegen protesteert of een arbodienst die er keihard tegen optreedt? Ik zou er goed chagrijnig van worden, zeker als je bedenkt dat die onzin nog anderhalve maand doorgaat.
En dat terwijl het weer zeer onkerstmisachtig is. Het is de laatste dagen prettig warm, de zon schijnt xe2x80x99s middags horizontaal de avenues in en zet de kerstster die boven het kruispunt van de Vijfde Avenue en de 57ste Straat hangt in vuur en vlam.

4 gedachtes over “Ik zie een ster

  1. In NY lijkt me dat nu juist nog wel te pruimen. Hier in NL haat ik het, zeker als ik in de bouwmarkt loop en ik hoor dat vreselijke belgeschal op de achtergrond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s