Niet Beatles, maar Abbey Road for sale

Abbeyroadreality

Rotterdam, woensdag – De Abbey Road Studio’s te koop? In wat voor tijden leven we eigenlijk?
Paul McCartney zegt tegen de BBC dat er door mensen die net als hij een sterke band hebben met Abbey Road, wordt gesproken over een gezamenlijk bod om de studio’s te redden. Hij voegde daaraan toe: ‘I sympathise with them. I hope they can do something, it’d be great.’ Of zijn sympathie ook gevolgen heeft voor zijn eigen portemonnee blijft in het ongewisse.
De webcam van de Abbey Road Studio’s laat het beroemdste zebrapad ter wereld van de andere kant zien, dat wil zeggen ten opzichte van de hoes van Abbey Road van The Beatles.
De illustratie hierboven is ontleend aan Layar, een bedrijf dat in ‘augmented reality’ applicaties doet. Richt je iPhone op de zebra in Abbey Road en je ziet The Beatles oversteken. Zie nrc.next van vandaag.

UPDATE 23 februari 2010

Naar verluidt heeft de National Trust zich over de Abbey Road Studio’s ontfermd. Niet meer te koop dus.

Een gedachte over “Niet Beatles, maar Abbey Road for sale

  1. het inhuren van ANWB leden vind ik een mooie stap op weg naar het referendum , en dat is het horror gebied van de zich democratisch noemende partijen die opgevuld zijn met alpha en gamma opgeleidden maar de beta’s missen omdat die gillend weglopen zijn voor het zwammen zonder cijfers en het uitspreken van “xefk ben er van overtuigd” meninkjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s